MICE

MICE - Meetings, Incentives, Conferences & Events Service

MEETINGS

Slaptours tim stvorio je po mjeri spektar usluga potrebnih da se napravi uspješan sastanak. Naši stručnjaci su s ponosom predstavili svoje znanje u svakom segmentu: od pronalaženja najboljih hotela u regiji, što upućuje na uzbudljive programe i pomno planirane aktivnosti. Dopustite nam da planiramo, upravljamo i pružamo personalizirana rješenja za vas.

INCENTIVES

Naše kreativno osoblje ima odgovarajuće iskustvo u organiziranju odmora u Šibeniku i diljem jadranske obale. Nastojimo vam pronaći najbolja mjesta, zanimljive programe, nadahnjujući krajolicima i izvođačima, odličanu ugostiteljsku uslugu i dnevnih programa. Hrvatska baština, folklor i ostavština su savršeni razlozi kako bi naši zaposlenici i klijenti uživali zasluženi odmor u Hrvatskoj.

CONFERENCES

Slaptours obuhvaća sve aspekte vaše konferencije: planiranje, projektiranje, upravljanje, proračun i organiziranje. Veliku pažnju na vaše potrebe i pomoći vam u donošenju odluke o pravim konferecijskim sadržajima, tehničku i AV podršku, kao i dizajn promotivnih materijala, brošura, plakata i znakova.

EVENTS

Inovativni i snažni korporativni team building SlapTours: rješavanje problema, aktivnosti na otvorenom, kreativno razmišljanje, konkurentsko okruženje, korporativna odgovornost, dašak avanture … i još mnogo toga. Bez obzira na moru ili kopnu vaša očekivanja će biti nadmašena. Od gala večere do avanturističkih programa mi stvaramo trenutke koje želite njegovati zauvijek.

Quick Options
Documentation Video Tutorials Purchase Now

Color Scheme

Homepages Demo