MICE

MICE - Meetings, Incentives, Conferences & Events Service

MEETINGS

Slaptours tim stvorio je po mjeri spektar usluga potrebnih da se napravi uspješan sastanak. Naši stručnjaci su s ponosom predstavili svoje znanje u svakom segmentu: od pronalaženja najboljih hotela u regiji, što upućuje na uzbudljive programe i pomno planirane aktivnosti. Dopustite nam da planiramo, upravljamo i pružamo personalizirana rješenja za vas.

INCENTIVES

Naše kreativno osoblje ima odgovarajuće iskustvo u organiziranju odmora u Šibeniku i diljem jadranske obale. Nastojimo vam pronaći najbolja mjesta, zanimljive programe, nadahnjujući krajolicima i izvođačima, odličanu ugostiteljsku uslugu i dnevnih programa. Hrvatska baština, folklor i ostavština su savršeni razlozi kako bi naši zaposlenici i klijenti uživali zasluženi odmor u Hrvatskoj.

CONFERENCES

Slaptours obuhvaća sve aspekte vaše konferencije: planiranje, projektiranje, upravljanje, proračun i organiziranje. Veliku pažnju na vaše potrebe i pomoći vam u donošenju odluke o pravim konferecijskim sadržajima, tehničku i AV podršku, kao i dizajn promotivnih materijala, brošura, plakata i znakova.

EVENTS

Inovativni i snažni korporativni team building SlapTours: rješavanje problema, aktivnosti na otvorenom, kreativno razmišljanje, konkurentsko okruženje, korporativna odgovornost, dašak avanture … i još mnogo toga. Bez obzira na moru ili kopnu vaša očekivanja će biti nadmašena. Od gala večere do avanturističkih programa mi stvaramo trenutke koje želite njegovati zauvijek.